När det gäller smarta lösningar


- Om företaget

- Produkter

- Tjänster

- Nyheter

- Länkar

- Kunder

- Kontakt

Välkommen till Univertron AB!

Vi är ett mindre företag inom elektronikutveckling och produktion. Vårt fokus ligger på elektronikområdet, men vi kan även ta fram lösningar för mekanik och mjukvara. Vi har ett väl utbyggt samarbete med andra mindre företag så att vi inte behöver begränsa oss där våran egen kompetens eller kapacitet inte räcker till.

 

Vi har stor erfarenhet av bland annat:

Strömförsörjning. Både linjärt och primär- / sekundärswitchat.
Analoga och digitala konstruktioner. Med eller utan processor.
Tillverkning, från enstaka prototyper till serieproduktion

Vi behöver många, vi behöver två..... Det är inte några problem för oss att tillverka små serier. Det är inga problem med större serier heller.
Vi har ett flexibelt upplägg där vi samarbetar med andra företag som har monteringsmaskiner. Så vid större antal så lönar det sig oftast att låta maskiner göra jobbet, medan det vid småserier och prototyper blir snabbare och billigare att handmontera.
Test och funktionskontroll gör vi gärna, för även om vi är nogranna när vi monterar så kan det ju ändå smyga sig in något fel. Så gör vi funktionstesten blir ju kvaliteten för er ännu högre.
Vill ni bara ha några kort monterade eller ska vi tillverka en komplett produkt och skicka direkt till er kund? Eller kanske något mitt emellan?
Ni väljer det som passar er bäst!

 

Utrustning finnes så att vi kan göra preliminära EMC-mätningar.

 

Univertron AB, Hjärsås 3166, 289 90 Knislinge
Tele +46 (0)40 485 232
Synpunkter på denna sida? Skicka ett mail till webmaster@univertron.com